За нас

Покажете на света вашия блясък…

Alex Jewelry

За ALEX JEWELRY

Alex Jewelry e една сбъдната мечта. Щастливи сме, че вече може да ни посетите във физическия магазин в град Гоце Делчев. При нас може да откриете бижуто, което ще звърши вашата визия. Ако имате нужда от подарък, при нас е правилното място. Нашият екип ще ви помогне в избора за подарък, който ще бъде опакован специално от нас!  С много обич от сестрите Алекс и Радост!

Бижутерия за най-актуални и модерни бижута. Богато разнообразие от дамски бижута за всяка изискана дама.  Обеци, колиета, комплекти бижута, брошки, диадеми на най-достъпни цени. Винаги предлагаме много промоции и постоянно нови предложения! Царството на дамските аксесоари – дамски чанти и портфейли, дамски шалове, актуални за сезона шапки, аксесоари за коса  и разнообразие от бижута. 

Пазаруване онлайн на бижута е удобен начин да се сдобиете с перфектното бижу на ниска цена.  Лесен и бърз начин да изберете красив подарък за любима дама.  Предлагаме ви  разнообразие от качествени модели за всеки вкус, разнообразие от модели и цветове. Обеци  и много различни видове бижута на ниски и достъпни цени в бижута Алекс.

Предлагат се обеци на винт, с френска кука, с клипс, с италианско закопчаване.

  • Колиета, Обеци, Гривни, Пръстени, Комплекти бижута, Брошки, Аксесоари за коса – фиби, диадеми, сватбени аксесоари, гъвкави аксесоари за коса, сватбени диадеми с гребени.

Искате да се почувствате като истинска дама? Alex Jewelry  е перфектното място за вас! Бижута подходящи както за официални поводи, така и за ежедневието !

Експресна доставка – доставка един работен ден.

Опция – преглед и тест.
Бижута на най-ниски цени в онлайн магазин за бижута и аксесоари Alex Jewelry. /Бижута Алекс/

Посетете ни в град Гоце Делчев, ул. Генерал Ковачев 8.